Nismë:Aristidh Kola "Nderi i Kombit"

NIS FIRMOSJA E PROPOZIMIT 
QË ARISTIDH KOLËS TI JEPET TITULLI 
"NDERI I KOMBIT" 

Kush dëshëron të bëhet pjesë e këtij propozimi, do të gjejë në lokalin Bar Muza të Agron Çallikut, rruga e Dibrës përballë vendit të quajtur "Selvia" në Tiranë, një formular në të cilin kushdo mund të firmos këtë kërkesë duke shënuar emrin e mbiemrin, firmën dhe nr. e telefonit, i cili nuk do të bëhet publik, por do të jetë kopjë unike e do ti dërgohet Presidentit te Republikës.
Kushdo që dëshëron nga qytetet e tjera të bëhet pjesë e kësaj nisme atdhetare, do të gjeni tek MUZA formularët e përgatitur nga Grupi "Miqtë e Aristidh Kolës, të cilat mund tua afroni miqëve tuaj,dashamirësve të madhit Aristidh Kola dhe pasi të plotësohen të dorëzohen pikërisht në këtë lokal.

Për Grupin
MIQTË E ARISTIDH KOLËS

Kolec Traboini


Tiranë,  16 tetor 2015

FIRMOSNI NE KETE LINK:

https://www.change.org/p/presidenti-i-republik%C3%ABs-bujar-nishani-aristidh-kola-nderi-i-kombit?recruiter=45732926&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

Aristidh Kolja - Martir i Arbërisë - T' roim e t'a kuljtojmë (1944-2000)
Αριστείδης Κόλλιας - Μάρτυρας της Αρβανιτιάς - Αιωνία η μνήμη!
Aristides Kollias - Martyr of Arbëria - Memory eternal!

No comments: